Tonuri de apel populare astazi
ascultă mai multe
Morgenshtern - Dinero (Sporovskiy Remix)
0:29
Sorinel Pustiu - Bum, Bum
Bum, Bum
Sorinel Pustiu
0:29
Liviu Guta - In Posetuta Armani
In Posetuta Armani
Liviu Guta
0:36
ANMAU - Tokyo Drift
Tokyo Drift
ANMAU
0:37
Gorkem Sala, Solven, 3RIN - Now Or Never
Now Or Never
Gorkem Sala, Solven, 3RIN
0:30
Luis Gabriel - Dulceata
Dulceata
Luis Gabriel
0:25
HADES, Mingue, Bella X - Boom Boom
Boom Boom
HADES, Mingue, Bella X
0:31
Tonuri de Apel Recent adăugate
ascultă mai multe
Sharma Boy – Waayo Waayo
Waayo Waayo
Sharma Boy
0:49
J. Cole – Heaven’s EP
Heaven’s EP
J. Cole
0:39
KAROL G – SEJODIOTO
SEJODIOTO
KAROL G
Tommy’s Face - Your Broken Hero
Your Broken Hero
Tommy’s Face
Artisti populari
vezi mai mulți

Tonuri de apel 2021 gratuite pentru Android si iOS (iPad, iPhone)

Sunatare.com - Tonuri de apel în format mp3 și m4r (iPhone) ca melodii pentru telefon din categorii: internationale, românești, manele, clasice pentru mesaje sms amuzante (amuzante). Descărcați fără limită orice ton de apel gratuit pe Samsung, iPhone, Xiaomi, Huawei sau tabletă sau direct de pe computer.

 Posibilitatea de a asculta orice ton de apel online înainte de descărcare, precum și de a vizualiza popularitatea, de a alege cel mai bun dintre cele mai bune tonuri de apel, există un ton de sonerie de filtru „de calitate”, dar suntem încă mândri de fiecare. Top 100 tonuri de apel pe care îl adaugă vizitatorii noștri și, prin urmare, fiecare piesă are șansa de a intra în primele tonuri de apel.

Bun venit pe cel mai tare site cu muzică pentru telefon gratuita. Dacă ați venit la noi, cu siguranță doriți sa aveti cel mai tare ton de apel care vă va face în special restul.

Echipa Sunatare.com zilnic încarcă cele mai noi melodii în calitate înaltă, atât pentru posesorii de telefoane Android cât și iOs (m4r).


Ce ne face deosebiți de restul site-urilor din internet? Dragostea față de lucru care-l facem.Iubim să facem tonuri de apel de calitate și deosebite.Fiecare rington este tăiat special pentru ați economisi timpul tău.

muzica pentru telefon

Suntem siguri ca ești plictisit de muzica de apel standartă pe care o au setată ca ringtone la moment...așa că din acest motiv am creat acest portal cu tonuri care îți sare în ajutor cu o multime de melodii de apel din arhiva noastră.


Noi va oferim cele mai populare melodii din 2017,2018,2019,2020 si 2021 ca sunete pentru telefon ce poate fi instalat ca ringtone, sonerie de apel atat pe iPhone (iOs) cat si pe Samsung (Android) in cea mai buna calitate 320kpbs. La moment pe sunatare a adunat cele mai bune ringtonuri din 2021. Descarcă orice sonerie de pe site ca muzică pe telefon gratuit în format mp3 și m4r (iPhone) rapid și sigur. Te asigurăm ca nu va dura mult timp setarea acestora si nu necesită mult efot. Tot ce îți rămâne este sa deschizi în bara de căutare a site-ului nostru, sau să folosești meniul cu categorii și să-ți alegi pe cea favorită.

Alege din cele peste 30 de categorii de muzică cu tonuri de apel, fie că îți place muzica românească sau cea străină noi îți garantăm că vei găsi ceva pe plac, acesta și este scopul nostru când a fost deschis acest site


Regulile noastre de baza au fost si vor fi mereu:


  • ‣ Muzica pentru telefon de calitate si din 40 categorii.
  • ‣ Cea mai inalta calitate a sunetului pentru orice ton de apel (320kpbs)
  • ‣ Fara limite la navigare sau descarcare pentru orice utilizator
  • ‣ Arhiva mare cu tonuri de apel ce o suplinim zilnic

  • Într-un final dorim sa spunem ca am adunat tot ce e mai bun ca iubitor de muzică, indiferent de preferinte și gusturi muzicale, aici o sa puteti gasi cu siguranta cel putin un ton de apel care sa satisfaca complet nevoile si cererile sale. Si cel mai important ca nu avem nici o restricție, fiecare utilizator de internet poate de asemenea descarca tonuri pentru SMS-uri gratis, amuzante/haioase si sa setati pentru a va bucura cand primiti mesaje noi.